Seo specialisten uit Breda

Sinds de oprichting van Google zijn we al bezig met het optimaliseren van de vindbaarheid. Onze SEO specialisten zijn stuk voor stuk experts in hun vak en werken al jaren samen om het maximale uit je bedrijf te halen. We zijn gevestigd aan het Bondpark gevestigd aan de rand van het centrum in Breda, streven we ernaar om onze klanten de meest effectieve en efficiënte online marketingstrategieën te bieden. Een belangrijke pijler in onze dienstverlening is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Graag stellen we u voor aan onze SEO-specialist uit Breda, die met zijn unieke aanpak en lokale kennis een meerwaarde biedt voor uw bedrijf. Wij kennen de markt als geen ander en maken gratis een SEO scan aan. Met onze software SEO powersuite, AHREFS en MOZ werken we effectief aan jouw bedrijf.

animatie van SEO bureau in Breda waarbij een poppetje de play button ophangt

Onze SEO Specialisten

Een van onze SEO specialisten is Roy. Hij combineert technische expertise met een creatieve benadering en begrijpt de lokale markt als geen ander. Met een achtergrond in marketing en de lokale vindbaarheid weten we als geen andere wat er speelt in de lokale markt en wat we moeten doen om lokaal vindbaar te worden. Welke websites en bedrijven er in Breda en omstreken zijn en welke zoektermen er nodig zijn om vindbaar te worden.

Via een zoekwoordanalyse die we via Google ADS kunnen zien, bekijken we welke kansen er zijn. Lokaal en nationaal en weten we exact welke content er nodig is om de bezoeker te informeren en te inspireren met kwalitatieve content. Zo hebben we naast een tekstschrijver ook een cameraman in dienst die content kan maken die er toe doet. Tegenwoordig hecht Google niet alleen waarde aan geschreven tekst, maar ook aan videocontent die actueel en informatief is zodat de bezoeker niet alleen hoeft te lezen, maar ook kan luisteren of bekijken.

SEO SCAN en plan van aanpak

Allereerst bekijken we via een zoekwoordanalyse welke zoektermen er relevant en haalbaar zijn. We analyseren de concurrentie, welk zoekwoord is interessant en welke content moeten we maken om dit zoekwoord vindbaar te maken. Nadat we weten welke zoekterm interessant is, gaan we een landingspagina schrijven waarin uitgelegd wordt waar de dienstverlening over gaat, waar we op moeten letten en wat we op moeten schrijven om de bezoeker te informeren en te activeren. Daarna gaan we gastblogs schrijven om mensen kennis te laten maken met de website en de dienst.

Linkbuilden

Via het plaatsen van externe links naar de website toe kunnen we een gezond linkbuildprofiel nabootsen. Organisch wordt dan de website een hogere autoriteit en krijgt de content meer waarde.